Wie ben ik?

Vanaf mijn middelbare school wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. De keuze was toen ook niet moeilijk en ik volgde de opleiding tot “Kleuterleidster”.
Met heel veel plezier heb ik een flink aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt totdat er een uitdaging in de Kinderopvang op mijn pad kwam. Hier ben ik begonnen als bso-leidster op de groep en na het behalen van mijn HBO Management Kinderopvang, ben ik doorgegroeid naar Locatiemanager, en later Unitmanager bij een grotere organisatie.
Hier mocht ik van alles doen wat direct met kinderen te maken had: peuterspeelzaal, kinderopvang, bso, het bruggen bouwen binnen verschillende organisaties. Maar het meest genoot ik van het begeleiden van ouders en kinderen waarmee het nu nét even wat minder ging.
Sinds 2014 werk ik weer als juf in een kleuterklas op de Nicolaasschool in Oss. Dagelijks mag ik de jongste kinderen van de school begeleiden in hun ontwikkeling.
In mijn persoonlijke leven zijn er verschillende gebeurtenissen geweest die mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben trotse moeder van twee volwassen kinderen, en moeder van een zoontje die overleden is aan wiegendood.
Daarnaast heb ik twee pleegzoontjes gehad voor weekendzorg, en heb ik nu een Match-maatje van 13 jaar waarmee ik gezellige dingen doe.
In juni 2015 heb ik mijn diploma HBO Kindercoach behaald.
Zowel in de kinderopvang als in het onderwijs zag ik steeds kinderen en hun ouders die net een extra steuntje in de rug nodig hadden en dat wil ik ze graag bieden.

Ik ben gecertificeerd Rots & Watertrainer, en Ik-leer-leren trainer.

Ik heb geleerd hoe mooi het is om te mogen zijn wie je bent.

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden aan het water. Dit kan een wandeling langs de Maas zijn, of met mijn blote voeten door het zand langs de kust lopen.